01/2019

39 €                 55 € avec vin / met wijn

 

Huisgemaakte kroketten met grijze garnalen   18 euros

Of

Koolvis fijne reepjes met “rémoulade” saus   16 euros

Of

Ganzenlever, toast en uien confituur   ( +2 € au menu) 19 euros

Of

Zeebarbeel, risotto van paddenstoelen  17 euros

Of

Rivierkreeften ravioli met groene asperges   18 euros

Of

Scampi met tomaten roomsaus en kerrie   17 euros

******************************************

Rog met groene peper sabayon  28 euros

Of

Ronde schijf ossenhaas met rode wijn saus, gebraden ganzenlever, truffels puree(+ 3  menu) 29 euros

Of

Noordzee vissen in zijn soep  27 euros

Of

Ragout van kabeljauw en sint jakobsschelpen  29 euros

Of

Eendenborst met Porto saus en puree met gekonfijt eend   27 euros

******************************************

Nagerecht van de dag  9 euros