07/2019

39 €                 55 €  met wijn (+/-  1/2 fles pp)

 

De zes zomer oesters Gillardeau   (+3 € au menu) 18 euros

Of

Huisgemaakte kroketten met grijze garnalen    18 euros

Of

Beef carpaccio met pesto en parmezaan   17 euros

Of

Gerookte zalm in een bladerdij met gepocheerd ei en spinazie, Hollander saus   17 euros

Of

Ganzenlever pastei met artisjok    19 euros

Of

Slakken in een courgette   17 euros

******************************************

Zeekreeft cannelloni met ricotta en bieslook, schaaldierensap    27 euros

Of

Gevogelte gevuld met dooierzwammen en “Roscoff” uien  26 euros

Of

Gegrilde reuze Gambas (350gr), basmati rijs, groentjes en tomatenrooms saus (+5 € au menu) 33  €

Of

Lams carré met Oriëntaalse smaakt   29 euros

Of

Half gebak rode tonijn en zijn seizoen groenten in sla (+2 € au menu)   30 euros

******************************************

Nagerecht van de dag   9 euros