11/2018

39 €                 55 € avec vin / met wijn

Knapperig met gekonfijt eend en gedroogd fruit   16 euros

Of

Pompoen roomsoep met noten olie en gebraden Sint jakobsschelp 21 euros

Of 

Haas pastei met geroosterde amandelen 15 euros

Of 

Oesters met Sancerre gegratineerd op een bedje van prei   18 euros

Of 

Reebok kroket met veenbessen en Ratafia droesem   18 euros

Of 

Ganzenlever, toast en uien confituur   ( +2 € menu) 19 euros

******************************************
 
Jong duif filet geroosterd met kruiden en zijn bout met ganzenlever   28 euros

Of 
 
Hazenrug “Arlequin”, kastanje en kroketten   (+ 3 au menu) 31 euros

Of

Fazant filet op zijn Brabantse wijze  28 euros

Of

Risotto van winter groenten en schaldieren met kurkuma   26 euros

Of 

Griet filet geroosterd met scampi   28 euros

******************************************

Nagerecht van de dag   9 euros