12/2018

39 €                 55 € avec vin / met wijn

 

Klompje van fazant met paddenstoelen  17 euro

Of

De 6 oesters “Fines de Belon”   16 euros

Of

Ganzenlever, toast en uien confituur   (+2 € au menu) 19 euros

Of

Gebraden sint Jacobs noten met Vadouvan saus   21 euros

Of

Eenden ravioli met steenswammen   17 euros

Of

Huisgemaakte kroketten met grijze garnalen    18 euros

******************************************

Kabeljauw, erwten room en taartje van aardappelen met knolselderij    28 euros

Of

Hazenrug “Arlequin”, kastanje en kroketten    (+ 3 au menu) 31 euros

Of

Fazant filet op zijn Brabantse wijze   28 euros

Of

Hertribstuk geroosterd, saus van vijg en gazenlever   28 euros

Of

Griet filet, puree met truffel, rivierzeekreeft sap   28 euros

******************************************
Nagerecht van de dag    9 euros