Voorgerechten                                                                       EURO

Gebraden ganzenlever, appeltaart Tatin, Calvados saus                                                            20,00

Sint Jacobs noten en zijn ravioli met citroentijm, Vadouvan saus                                            22,00

Vissoep, knoflooksaus en broodkorstjes                                                                                          18,00

Gegrilde king krab poten met kruiden boter                                                                                  26,00

Kroketten met grijze garnalen uit Zeebrugge (huisgemaakte)                                                 17,00

 

Schaaldieren   

Oesters  Gillardeau                            Zes       18,00              Twaalf    33,0

 Zeekreeften uit onze piano homarium halen                                               8,00  per 100 gr

      Koud met saus                  Of      Gegrilde met kruiden            Of            “A l’Armoricaine”                

 

Visgerechten      

   Gegrilde zeetong en mosterdsaus      of        “Meunière”                                                          34,00

  Zeeduivel medaillon, geperste groeten met kerrie uit Madras                                              29,00

 Gegrilde zeeduivel ingevuld met parmezaan en rucola                                                            29,00

 Koning kabeljauw met gebraden bospaddenstoelen                                                                30,00

 

Vleesgerechten        

Ossenhaas met peper uit Madagascar                                                                                           32,00

 Kalfszwezerik met uienfrituur, mosterd emulsie                                                                    32,00

Eendenborst met citroen en witte porto saus                                                                               29,00